Interview - Benjamin Nivet

Voetbalteam van de stad Troyes
ESTAC
Benjamin Nivet

  1. Wat waren uw doelstellingen voor het eerste seizoen van 2018? 
    Nu het gebeurd is, is het gemakkelijk om erover te praten. Het doel was om in de Ligue 1 Conforama te komen. Voor ons als leidinggevenden was het natuurlijk de taak om spelers in optimale condities te hebben voor de wedstrijden, die elkaar opvolgen van de spelhervatting in juni tot aan het einde van het seizoen half mei. Er komen vele dingen kijken bij de capaciteit van de spelers om hoge prestaties te kunnen blijven leveren zoals ze dit seizoen hebben gedaan.

  2. Welke plaats neemt micronutritie in bij de fysieke voorbereiding van uw spelers? Wat is de impact ervan op hun prestaties?
    Jazeker, micronutritie is een van deze dingen. We hebben bijvoorbeeld gepersonaliseerde protocollen ingevoerd voor spelers die te kampen hebben met tekorten. De kwaliteit en de diversiteit van de PiLeJe producten helpt ons deze protocollen aan te passen aan elke speler, afhankelijk van zijn behoeften en zijn piekperioden of perioden van gebrek aan conditie. Micronutritie moet worden gecombineerd met een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding. Het basisidee is om de vermoeidheid tegen te houden, zodat de spelers in staat zijn het hele seizoen door inspanningen te leveren en zo eenvoudiger de gestelde doelen te behalen. 
  3.