Interview - Jordan Sarrou

Wielrenner

 1. Jordan, je wordt nu al 4 jaar micronutritioneel begeleid. Welke impact heeft dit op je dagelijkse sportleven?
  Na 4 jaar micronutritionele begeleiding constateerde ik een beter herstel zien na grote trainingen en een verbetering van mijn darmcomfort. Micronutritie helpt me ook om mijn prestaties te verbeteren en verschil te maken tijdens wedstrijden.
   

 2. Wat zijn je doelstellingen voor 2018? Aan welke wedstrijden doe je dit jaar mee?
  Mijn doelstellingen voor dit jaar zijn nationale en internationale kampioenschappen. Na een geweldig 2017 wil ik verder vooruitgang boeken en bij de beste 3 van de wereld komen. Ook de titel van Frans kampioen is een droom van mij.
   

 3. Wat zijn volgens jou de kwaliteiten die nodig zijn voor een topwielrenner?
  Topwielrenner hebben vooral veel doorzettingsvermogen, een goed herstel en aanpassingsvermogen nodig naast een zeer sterke mentaliteit maar ook de begeleiders (coach, team, monteur enz.) spelen ook een zeer belangrijke rol hierbij.