Overslaan en naar de inhoud gaan

PiLeJe wereldwijd

In een context met steeds meer chronische ziekten zijn de voedingsbehoeften van de Europese bevolking vergelijkbaar met die van de Franse bevolking en ze interfereren met gezondheidskwesties. Uitgaande van haar Franse ervaring is PiLeJe de uitdaging aangegaan om gezondheidswerkers en hun patiënten in heel Europa te laten kennis maken met gezondheidsgeneeskunde.  

Een wereld bij u in de buurt

PiLeJe telt tot op heden vijf dochterondernemingen in Spanje, de Benelux, Italië, Zwitserland en Zweden. In totaal is het laboratorium aanwezig in 35 landen, door haar merken of productiecentra. 

De PiLeJe methode

Advies geven en specifieke producten voorschrijven die bij de patiënt passen die er effectief baat bij heeft. Dit is een visie waarbij iedereen meewerkt aan het gezondheidsprogramma. Dit principe past PiLeJe toe op haar buitenlandse partnerschappen. Het heeft geen zin een product op de markt te brengen als het niet goed wordt gebruikt. De enige manier om het juiste gebruik van een product te ontwikkelen is gezondheidswerkers de nodige middelen geven voor de juiste adviezen. Hiervoor zijn het delen van kennis, het overdragen van een wetenschappelijke cultuur en het geven van opleidingen essentieel. PiLeJe is als gezondheidspartner aanwezig op de buitenlandse markten, maar wil verder gaan als een gemeenschap en in synergie opereren.

PiLeJe wereldwijd