Interview - Claire Perraux

Atletiek

  1. Claire, je wordt nu al enkele jaren micronutritioneel begeleid. Welke veranderingen heb je gezien en welke impact heeft dit op je prestaties?
    Door mijn micronutritionele begeleiding door PiLeJe word ik niet langer geconfronteerd met vormverlies als gevolg van voedingstekorten tussen de sportseizoenen.
    Door micronutritie kan ik langer trainen en mijn enigszins specifieke stofwisseling beter onder controle houden. Dit vertaalt zich direct op wedstrijdniveau, zoals blijkt uit de mooie prestaties die ik het hele seizoen door heb kunnen leveren.

  2. Welke doelen heb je jezelf gesteld voor dit nieuwe jaar?
    Na 21e te zijn geworden tijdens de Europese kampioenschappen in december 2017 wilde ik mezelf richten op de Cross Court. Ik heb mijn doelen volledig bereikt, aangezien ik de Franse Elite kampioenschappen op de 3000m won en ook een podiumplaats in de Cross Court. 
    Dit nieuwe jaar begon tevens met een mooie verbetering van mijn persoonlijke zaalrecords op de 1500 meter. Voor de rest zal ik proberen om tamelijk vroeg te beginnen met wedstrijdlopen zodat ik op de baan successen kan behalen.