Interview - Benjamin Nivet

Voetbalteam van de stad Troyes
ESTAC
Benjamin Nivet

  1. Charlotte, jij bent een veelbelovende zwemster die al enkele mooie overwinningen heeft behaald… Je wordt nu 1 jaar micronutritioneel begeleid, kun je ons vertellen wat er voor jou veranderd is in het beoefenen van de zwemsport?
    Op advies van vele sportbeoefenaars besloot ik enkele jaren terug mij te interesseren voor micronutritie en ik heb daar geen spijt van. Sindsdien maakt micronutritie deel uit van mijn dagelijks bestaan. Ik voel me minder moe, vooral tijdens intensieve trainingsperioden. Ook had ik een tekort aan ijzer en magnesium en die nu zijn verdwenen.  Dankzij de micronutritie van PILEJE kan ik voortaan meer trainen en ben ik beter bestand tegen vermoeidheid. 

  2. Wat zijn volgens jou de kwaliteiten die nodig zijn om te presteren in de zwemsport? 
    Om goed te presteren in de zwemsport op het hoogste niveau het denk ik dat je vooral goede fysieke kwaliteiten nodig hebt. Ook de geest is belangrijk want de zwemsport is een zeer zware sport die vele offers opeist.