Dynabiane

Geeft u weer energie en vitaliteit

Dynabiane

Dynabiane

60 gélules
Ref. 4211975
€ 23,50
L-tyrosine > Precursor van catecholamines, glucosesiroop, capsule van plantaardige oorsprong, droog extract van ginsengwortel Panax ginseng CA Meyer, (drager : maltodextrine, antiagglomeranten: siliciumdioxide), guaranaextract Paullinia cupana > Aanvoer van ginsenosiden en cafeine met verkwikkend effect, anti-agglomeranten: talk, magnesiumstearaat en siliciumdioxide, vitaminen (B6, folaat, B12, C)), hydrolysaat van rijsteiwitten, kopersulfaat > Cofactoren bij de aanmaak van catecholamines.

2 à 4 capsules per dag gedurende 15 a 30 dagen. In te nemen bij voorkeur s’morgens en buiten de Maaltijden

Duur van de kuur : 15-30 dagen

Catecholamines
Dynabiane voorziet het lichaam van tyrosine dat rechtstreeks inwerkt op 2 neurotransmitters uit de groep van de catecholamines.

Dopamine: initieert de activiteit
Dopamine is de neurotransmitter die aan de basis ligt van onze capaciteit om een project uit te werken of een doelstelling na te streven. Het element is essentieel om de dag gemotiveerd en met enthousiasme aan te vatten. Dopamine werkt tevens in op de aandacht: het helpt ons om een gecoordineerde, fantasierijke, toekomstgerichte en vernieuwende mentale activiteit te kunnen ontwikkelen.

Noradrenaline: versnelt de activiteit
Noradrenaline geeft ons de nodige energie om onze projecten met plezier tot een goed einde te brengen. Er bestaat een zeer nauw verband tussen de aanmaak van noradrenaline, de capaciteit om op lange termijn te handelen en het plezier dat men ervaart. Het element is actief bij het leerproces en het geheugen en creeert de gunstige omstandigheden voor het alert zijn, de sociale vaardigheden en de emoties.